Welcome Guest. Please login or register.

Author Topic: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics  (Read 74815 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline kragel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #75 on: December 24, 2019, 10:32:34 »
прикрепил


Offline Artur

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3615
    • OpelScanner
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #76 on: December 24, 2019, 11:36:38 »
Адаптер под замену, он не читает длинные посылки, необходимые для нормальной работы приложения.

Offline Chavke

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #77 on: March 02, 2021, 09:01:34 »
I have Zafira B CNG turbo 2009
Motor Z16XNT and 2 BT ELM
Nexpeak NX101 v1.5 and Viecar 1.5
On both ScanmyOpelCan give me error
"ID parsing failed"

Tnx for replay

« Last Edit: March 02, 2021, 09:06:42 by Chavke »

Offline Artur

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3615
    • OpelScanner
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #78 on: March 02, 2021, 22:50:38 »
Please send more info. If possible - photo of the ECU.

Offline Chavke

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #79 on: March 03, 2021, 02:02:40 »
Can't take picture of ecu, I take picture from opcom

Offline Vlad163

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
  • Country: ru
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #80 on: August 26, 2021, 05:31:34 »
Великолепное приложение, не раз выручало. OVB X20XEV

Offline topiq

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 8
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #81 on: June 22, 2023, 06:03:44 »
Hi. Is the app still being developed? So far I have only noticed an increase in the annual subscription and more problems connecting to the ELM327. It takes a very long time relative to older versions, on the same ELM327 that I have been using since the beginning. The good old ELM327 with BT v 1.5.
I am getting tired of using Torque Pro and ScanMyOpelCAN interchangeably. Will there perhaps be a graphical overlay implemented in the future where you can set yourself like in Torque Pro which indicators you want to see such as a preview of O2 probe oscillations, charging voltages, coolant temperature etc.?
Unfortunately, in the Astra H 1.8 MY2005 Z18XE I can only see live data in the form of a table like in opcom. Not a very convenient way of viewing e.g. while driving. Big plus for being able to view errors in more modules than in Torque.
Regards.

Offline Artur

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3615
    • OpelScanner
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #82 on: July 17, 2023, 23:47:33 »
Yes, the app is being developed. Have you tried our live data chart view ?

Offline topiq

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 8
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #83 on: August 01, 2023, 06:50:10 »
Yes, I tried. Unfortunately, such a view in the form of a graph is not very user-friendly. Not many indicators at once fit on a small smartphone screen. They are also not very readable while driving. Yes, it works fine at a standstill, but for use as an additional display, as in the Torque, it doesn't quite do the job. These apps can be said to complement each other, but unfortunately they don't work together, hence my question about a possible increase in functionality. Since I'm already paying for one program, I'd like to use it not only to read and delete errors, but also to read the parameters comfortably while driving without having to constantly move the graphs around the screen with my finger.

Offline topiq

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 8
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #84 on: August 01, 2023, 07:08:14 »
I mean, for example, a view like the one in the picture.

Offline topiq

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 8
Re: ScanMyOpelCAN - Android app for Opel diagnostics
« Reply #85 on: September 12, 2023, 10:35:40 »
After updating the program to version 1.0.138, there is an error when going to the errors tab.
The error is that it displays a blinking message that reads:
"Are you sure you want to erase codes?". You can only erase errors or cancel, which unfortunately does not work. You can't exit the application afterwards.