Welcome Guest. Please login or register.
.:: OpelScanner Official Support Forum ::.
 
October 17, 2017, 23:12:01 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: ScanMyOpelCAN betatesting  (Read 13802 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Artur
Administrator
*****
Offline Offline

Virgin Islands, U.S. Virgin Islands, U.S.

Posts: 3431



WWW
« on: November 14, 2013, 11:11:38 »

Here will be posted new versions and feedbacks from betatesters.
Logged
kadett90
Full Member
***
Offline Offline

Finland Finland

Town/Город: Renko
Posts: 51


« Reply #1 on: December 01, 2013, 10:29:02 »

Astra H my-2006.
Works great. (Engine,Abs,Cim)
Logged
Artur
Administrator
*****
Offline Offline

Virgin Islands, U.S. Virgin Islands, U.S.

Posts: 3431



WWW
« Reply #2 on: December 01, 2013, 10:51:26 »

Hi,

Thanks a lot. Can you send me logs?
What about AT? No AT or failled to connect?

Can you help me to translate app (s) in Finnish?

Thanks,
Artur
Logged
kadett90
Full Member
***
Offline Offline

Finland Finland

Town/Город: Renko
Posts: 51


« Reply #3 on: December 01, 2013, 10:57:22 »

I send logs with email.
No AT in this car.
I can help with translate.
Logged
kadett90
Full Member
***
Offline Offline

Finland Finland

Town/Город: Renko
Posts: 51


« Reply #4 on: December 08, 2013, 15:21:05 »

Did you get my logs?
Logged
Artur
Administrator
*****
Offline Offline

Virgin Islands, U.S. Virgin Islands, U.S.

Posts: 3431



WWW
« Reply #5 on: December 08, 2013, 15:47:31 »

Yes, I got them, thanks. Soon will come up with new version and files for translation.
Logged
kadett90
Full Member
***
Offline Offline

Finland Finland

Town/Город: Renko
Posts: 51


« Reply #6 on: December 31, 2013, 09:31:54 »

Vectra C -07 Z28NET
Engine,ok
At,no at in this car
Abs,id parsing failed
Eps,id parsing failed
Cim,ok

No logs sorry (was disabled) Tongue
Logged
tower
Newbie
*
Offline Offline

Russian Federation Russian Federation

Town/Город: Kazan
Posts: 3


« Reply #7 on: May 22, 2014, 05:34:29 »

Где можно скачать приложение?
Logged
gyoma8
Jr. Member
**
Offline Offline

Hungary Hungary

Town/Город: Tatabanya
Posts: 12


« Reply #8 on: December 15, 2014, 06:58:56 »

Here will be posted new versions and feedbacks from betatesters.

Hello Admin,
I tried to use the app, but at the very first screen I can not pair with BT OBD device. It says I can specify it at SETUP, but there is no SETUP button. I use androis phone Jelly Bean OP, 4.1.1.
What is the solution?
Regards,
Zoltan

PS: I posted it at Google Groups too.
Logged
Artur
Administrator
*****
Offline Offline

Virgin Islands, U.S. Virgin Islands, U.S.

Posts: 3431



WWW
« Reply #9 on: December 15, 2014, 13:25:14 »

The Setup button is the one, you use is global phone setup.
Logged
gyoma8
Jr. Member
**
Offline Offline

Hungary Hungary

Town/Город: Tatabanya
Posts: 12


« Reply #10 on: December 16, 2014, 07:19:09 »

The Setup button is the one, you use is global phone setup.

Hi,
of course I paired with ELM327 1.5 before. For example TORQUE pairs immediately with it. What else "setuping" do I need with the software?
Zoltan
Logged
gyoma8
Jr. Member
**
Offline Offline

Hungary Hungary

Town/Город: Tatabanya
Posts: 12


« Reply #11 on: December 19, 2014, 11:31:51 »

Hi, I am still suffering from the unsuccessful starting.
Did anybody have such a starting problem?

What I did:
I started Torque, what is  automatically pairs with ELM 327.
After I started ScanMyOpelCAN app.
So theoretically my phone is connected with ELM327.
But I can not do anything.

CONNECT button is still red.






Logged
Artur
Administrator
*****
Offline Offline

Virgin Islands, U.S. Virgin Islands, U.S.

Posts: 3431



WWW
« Reply #12 on: December 19, 2014, 11:41:27 »

You need to select the BT interface in the software.
Logged
gyoma8
Jr. Member
**
Offline Offline

Hungary Hungary

Town/Город: Tatabanya
Posts: 12


« Reply #13 on: January 05, 2015, 08:24:51 »

Dear Artur,

as I am not an IT expert, can you pay 2 minutes attention explaining me what should I do?
Where can I select this BT interface at the software? I can not click anywhere on the start screen, I can only select the type of car, engine etc. An I can "Connect", but as I wrote, it is red, so I can not click on it.
I would be test your smart software but I face difficilities, please help!
Regards,
Zoltan
Logged
Artur
Administrator
*****
Offline Offline

Virgin Islands, U.S. Virgin Islands, U.S.

Posts: 3431



WWW
« Reply #14 on: January 05, 2015, 22:16:29 »

Zoltan,
Show me the screenshot of the app.
Logged
gyoma8
Jr. Member
**
Offline Offline

Hungary Hungary

Town/Город: Tatabanya
Posts: 12


« Reply #15 on: January 12, 2015, 11:59:32 »

Hi Artur,
I try to attach here
Logged
Artur
Administrator
*****
Offline Offline

Virgin Islands, U.S. Virgin Islands, U.S.

Posts: 3431



WWW
« Reply #16 on: January 12, 2015, 12:21:58 »

Do you have something like settings Button?
Logged
gyoma8
Jr. Member
**
Offline Offline

Hungary Hungary

Town/Город: Tatabanya
Posts: 12


« Reply #17 on: January 12, 2015, 13:32:32 »

No other buttons displayed on the screen.
Where should it be ideally?
I have a standard Android phone, nothing extraordinary on hardware side.
Logged
kadett90
Full Member
***
Offline Offline

Finland Finland

Town/Город: Renko
Posts: 51


« Reply #18 on: January 12, 2015, 15:43:45 »

Check your phone's manual where is the menu-button.
Logged
gyoma8
Jr. Member
**
Offline Offline

Hungary Hungary

Town/Город: Tatabanya
Posts: 12


« Reply #19 on: January 13, 2015, 11:52:08 »


Ok, I did checked by myself, I quite well know my phone.
The ELM327 was paired by he Bluetooth settings.
As I mentioned, Torque is running smooth with ELM327.

Let us see the necessary steps 1 by 1:

1.) I downloaded your app.
2.) BT is paired with ELM327, BT is on.
3.) I click your App on the screen.
4.) I received the uploaded screen, I can choose the type of the car etc.
5.) The "CONNECT" button is RED on the screen.
6.) Huh What am I doing wrong Huh What is the next step??

Logged
kadett90
Full Member
***
Offline Offline

Finland Finland

Town/Город: Renko
Posts: 51


« Reply #20 on: January 13, 2015, 11:57:54 »

Next step is click your phone's menu-button.
Logged
gyoma8
Jr. Member
**
Offline Offline

Hungary Hungary

Town/Город: Tatabanya
Posts: 12


« Reply #21 on: January 13, 2015, 12:40:38 »

Roger Sir! Smiley

And then...?
Logged
kadett90
Full Member
***
Offline Offline

Finland Finland

Town/Город: Renko
Posts: 51


« Reply #22 on: January 13, 2015, 12:46:35 »

At the bottom of the phone's display should open menu where you can choose:
-bluetooth
-enable logging
-about
Logged
Artur
Administrator
*****
Offline Offline

Virgin Islands, U.S. Virgin Islands, U.S.

Posts: 3431



WWW
« Reply #23 on: January 13, 2015, 12:49:17 »

Actually, on some Android versions the Settings button can be missing.
Logged
kadett90
Full Member
***
Offline Offline

Finland Finland

Town/Город: Renko
Posts: 51


« Reply #24 on: January 13, 2015, 12:56:21 »

What on earth man can do then?
Logged
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Google visited last this page September 11, 2017, 00:51:23